Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

O "ΔΙΚΟΣ" ΜΑΣ ΧΡΟΝΗΣ...

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών, διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στον Σερραίο σκηνοθέτη Χρόνη Πεχλιβανίδη.Στην εκδήλωση θα προβληθούν αποσπάσματα από τις εκπομπές του «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα με την Μάγια Τσόκλη» στην NET και «Οι μουσικοί του κόσμου» στην ET1 στις οποίες ο Χρόνης Πεχλιβανίδης είναι σκηνοθέτης, παραγωγός και κινηματογραφιστής.Θα προβληθεί επίσης το ωριαίο ντοκιμαντέρ «Katrina music» συμμετοχή στο 11ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2009 που αναφέρεται στην Νέα Ορλεάνη, την πόλη που έχει παίξει αμέτρητες φορές καταλυτικό ρόλο στην αμερικάνικη μουσική, καθώς οι ήχοι που ξεκίνησαν στους δρόμους της Nέας Oρλεάνης έφθασαν στην άκρη της γης με τη μορφή της τζαζ, του ροκ εν ρολ και του ριθμ εντ μπλουζ. Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε τα τραγούδια που επιβίωσαν από τον τυφώνα αλλά και εκείνα που γεννήθηκαν για να περιγράψουν την ζωή στη Νέα Ορλεάνη μετά το χτύπημα της Κατρίνα.Τον σκηνοθέτη θα παρουσιάσει ο συγγραφέας Θεόδωρος Γρηγοριάδης.Ο Νομάρχης Σερρών θα τιμήσει τον σκηνοθέτη για την συμβολή του στην τουριστική ανάδειξη του νομού μέσα από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ του.Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαΐου 2009 στις 8.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών. Είσοδος ελεύθερη.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ 30,000€ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.ΩΣ ΧΡΟΝΗΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ Ε?

Bolek είπε...

ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΑΓΝΩΣΤΕ

sea-dreamy είπε...

Μηπως συνεβη το αντιθετο? Η Μάγια θα έκανε τοσο ενδιαφέρουσες εκπομπες χωρις το ταλεντο του Χρόνη?

Ανώνυμος είπε...

Κατεβαίνεις στην Αθήνα με σπουδές κινηματογράφου, παντρεύεσαι την Μάγια Τσόκλη, κάνεις εκπομπές στην τηλεόραση τόσα χρόνια που σημαίνει ότι μετράνε:
άρα είναι μάγκας και ταλαντούχος.

Τολμείστε και σεις κάτι ανάλογο από το βλέπετε "μέσα" παντού.

Ο Πεχλιβανίδης γεννήθηκε στις Σέρρες και ξέφυγε, δεν του δόθηκε κάτι χαρισματικά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χρονης οτι να ναι ηταν οπως ολοι μας καναμε γεωγραφια τοτε σε μικρα δωματα νωρις το πρωι χωρις μελλον κανεις μας δεν προκοψε ολοι λαθρεπιβατες συνεχιζουμε να μαστε σε να μελλον που χαμε προδιγραψει ως ανυπαρκτο...