Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ MOZ!

Κατέρρευσε επί σκηνής ο τραγουδιστής Morrissey.
"Στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο Βρετανός τραγουδιστής Morrissey, ο οποίος κατέρρευσε επί σκηνής. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο πρώην τραγουδιστής των The Smiths αντιμετώπισε έντονα αναπνευστικά προβλήματα. Ο 50χρονος Morrissey είχε μόλις ξεκινήσει τη συναυλία του στο Oasis Leisure Centre, στο Swindon της νοτιοδυτικής Αγγλίας, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Τελειώνοντας το τραγούδι «This Charming Man», κατέρρευσε επί σκηνής και δύο μέλη της μπάντας έτρεξαν κοντά του για τις πρώτες βοήθειες ενώ σύντομα έφθασε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής υπηρεσίας άμεσης βοήθειας «Λίγο μετά από τις 21:00, λάβαμε κλήση για έναν 50χρονο άνδρα, ο οποίος παρουσίαζε αναπνευστικές δυσκολίες και ήταν αναίσθητος. Στείλαμε ασθενοφόρο. Όταν έφτασε, ο ασθενής είχε τις αισθήσεις του».
Η κατάσταση του τραγουδιστή χαρακτηρίζεται σταθερή ενώ έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Νοσηλεύεται στο Great Western Hospital του Swindon για μία πληρέστερη εξέταση."
E-RADIO BLOG - 25-10-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: