Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, ΑΛΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ play - offs:
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ με γνώμονα την διευκόλυνση του φίλαθλου κόσμου, ενόψει των αγώνων play - offs που θα δώσει η ομάδα μας, αποφάσισε να θέσει σε κυκλοφορία τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ για τις Θύρες 1, 4, 5 και 6. Δηλαδή στις περισσότερες από τις μισές θέσεις που είναι στη διάθεση των φιλάθλων.
Στις Θύρες 2, 3 και 8 η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 15 ευρώ.
Στις Θύρες 7 και 9, η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 20 ευρώ.
-ΟΙ κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να κρατήσουν τις ίδιες θέσεις που έχουν μέχρι σήμερα, επιδεικνύοντας την σχετική κάρτα που έχουν στη κατοχή τους. (17/5/2010 - 5:10 μμ)
H ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ:
Η μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας έφτασε. Ο Πανσερραϊκός διεκδικεί το εισιτήριο που οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ και από την Κυριακή 23 Μαΐου πέφτει στη μάχη των play off. Από τη Δευτέρα βρίσκονται στη διάθεση των φιλάθλων μας τα εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες μπαράζ και το σύνθημα είναι ένα: «Όλοι κοντά στην ομάδα μας. Όλοι μαζί με τον Πανσερραϊκό μας».

Θύρα 1: τιμή 30 ευρώ
Θύρα 2 & 4: τιμή 50 ευρώ
Θύρα 3: τιμή 60 ευρώ.

Η κλήρωση των play off - play out και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των play off και play out, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Μαΐου στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ειναι διαφορετικοι οι στοχοι, γιαυτο και η διαφορετικη νοοτροπια?