Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

PRISONBREAK

ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΔΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΤΟ PRISON BREAK. ΔΕΝ ΛΕΩ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΔΙΣΤΙΚΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΩ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΟ 24, ΠΡΙΝ ΚΟΛΛΗΣΩ... ΣΕΙΡΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ... ΕΤΣΙ, ΜΕΝΩ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ X-FILES KAI CSI...

6 σχόλια:

serresblog είπε...

αυτό που λες είναι πολύ σωστό..το να περιμένεις μια βδομάδα για να δεις τη συνεχεια είναι σπαστικό..αλλά από ότι κατάλαβα ο ANT1 βαζει κάθε μερα επεισόδιο εκτός από σαβ-κυρ-δευτ..οπότε αντέχεται..Βέβαια σαν σειρά δεν μπορώ να πώ ότι με τράβηξε και πολύ..
Καλή χρονιά !!

Bolek είπε...

ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ SERRESBLOG...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Σοφία είπε...

Είδα πρόσφατα τα πρώτα 4 επεισόδια σε DVD. Δεν ενθουσιάστηκα σε σημείο που να αγωνιώ για την τύχη του πρωταγωνιστή, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν τα βλέπεις καπάκι έχουν άλλη χάρη γιατί μπορείς να πας κατευθείαν στο επόμενο και να δεις τι γίνεται πιο κάτω. Νομίζω ότι αν άφηνα να περάσει μια βδομάδα από επεισόδιο σε επεισόδιο, δεν θα είχα την ίδια αγωνία και απλά θα το παρατούσα για να δω κάτι άλλο.

Bolek είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΦΙΑ...

Nathalie είπε...

Ευφυές σενάριο.. Το σχέδιο απόδρασης σε τατουάζ. Απλά γαμάτο! Αλλά λόγω εξεταστικής με βλέπω τελικά να περιμένω κι εγώ (σαδιστικά) μια βδομάδα για να δω τη συνέχεια..

Bolek είπε...

ΕΙΔΕΣ NATHALIE TI ΣΑΔΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?