Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

www.panserraikos.net


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΠΕΤΑΛΟΥ" ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ. Η ΑΠΟΨΗ, ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ http://www.panserraikos.net/:

"ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!


‘Προκαταρκτική έρευνα για το Δημοτικό Στάδιο Σερρών διεξάγεται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών. Την παραγγελία για την έρευνα έδωσε ο εισαγγελέας Νίκος Καλλίδης, έπειτα από γνωμοδότηση μηχανικών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Πολεοδομίας Σερρών. Σύμφωνα με τη σχετική γνωμοδότηση, εντοπίζεται πρόβλημα στη στατικότητα του νότιου πετάλου του γηπέδου, λόγω της ακαταλληλότητας της κατάστασης του σκυροδέματος. Ο κ. Καλλίδης είχε ενημερώσει σχετικά πριν από λίγες μέρες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών τους εκπροσώπους του Πανσερραϊκού, της Νομαρχίας και του Δήμου Σερρών. Η εν λόγω ενημέρωση έγινε πριν από τον αγώνα μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Πανιωνίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, με την Superleague ωστόσο να δίνει τη συγκατάθεσή της για την διεξαγωγή της αναμέτρησης’’

Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο σε ένα σήριαλ που κρατάει εδώ και καιρό. Πρόκειται για νέο δημοσίευμα που διαβάζουμε για το θέμα της κατάστασης του «πετάλου» στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης μας και κάποιων αποφάσεων που πάρθηκαν για αυτό. Το θέμα σίγουρα μας έχει κουράσει όλους, για το αν είναι δηλαδή κατάλληλο το νότιο «πέταλο» ή όχι και για το αν υπάρχουν συμφέροντα που μέσω αυτού του θέματος προσπαθούν να πλήξουν την ομάδα και την ΠΑΕ και πια είναι αυτά.
Όλοι σκεφτόμαστε τις επιπτώσεις σε περίπτωση που το γήπεδο που χρησιμοποιεί η ομάδα κριθεί ακατάλληλο ειδικά φέτος που τα «λιοντάρια» αγωνίζονται, μετά από τόσα χρόνια, στην μεγάλη κατηγορία. Σκεφτόμαστε ακόμα, πως πάντα αυτό το θέμα βγαίνει στην επιφάνεια σε στιγμές κρίσιμες για την πορεία του συλλόγου και υποπτευόμαστε αλλά και διαρρέονται σενάρια για μικροπολιτικά και άλλα συμφέροντα που χρησιμοποιούν το πρόβλημα. Το ζήτημα όμως είναι να μάθουμε την αλήθεια! Υπάρχουν «δόλιες κινήσεις» και «υπόγειες σκοτεινές δυνάμεις» που αντιστρατεύονται το καλό του Πανσερραϊκού ή βλέπουμε μόνο την αγάπη μας για το καλό της ομάδα, χάνοντας πολλές φορές (μέσα στην συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα) το μέτρο, την ουσία και την λογική…;

Υπεράνω των οικονομικών, πολιτικών ή άλλων συμφερόντων, υπεράνω όποιας ηθικής ικανοποίησης των φιλάθλων και όποιας αγάπης να νιώθουμε για τον Πανσερραϊκό μας, υπάρχει η ασφάλεια των πολιτών και αυτό είναι που θα πρέπει να διασφαλιστεί. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος τελικά είναι αρμόδιος και ποιος θα γνωμοδοτήσει για την στατικότητα της κερκίδας. Μας νοιάζει η γνωμοδότηση να διασφαλίζει τους φιλάθλους που κάθε Κυριακή βρίσκονται κοντά στην ομάδα στην εν λόγω κερκίδα. Υποσχέσεις για επιδιορθώσεις, διαβεβαιώσεις από αναρμόδιους και μεγάλα λόγια δεν χρειαζόμαστε. Θέλουμε να ξέρουμε αν είμαστε τελικά ασφαλείς στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και αν (εδώ χτυπάμε ξύλο) γίνει κάποιο ατύχημα εντός του γηπέδου, ποιος τελικά θα φέρει την ευθύνη."

Δεν υπάρχουν σχόλια: