Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

No 20. The Hold Steady - Stay Positive


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚΟΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ BLOG ALL GONE ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ. ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:
"01. Ψηφίζουμε από την 1η Δεκεμβρίου το Νο.20 αγαπημένο album μας. Στις 2 Δεκεμβρίου το Νο.19 και ούτω καθ’ εξής μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου που ψηφίζουμε το Νο.1. Το countdown είναι αξιολογικό και όχι τυχαίο.
02. Ψηφίζουμε μόνο καινούρια albums του έτους 2008 (όχι compilations, live, re-releases κ.λπ.)03. Αν θέλουμε να ψηφίσουμε πάνω από 20, τα βάζουμε σε μία λίστα ως τις 30 Νοεμβρίου. Δηλαδή αν θέλουμε συνολικά να ψηφίσουμε 50 albums, βάζουμε στις 30 Νοεμβρίου σε ένα post, από το Νο.50 ως το Νο.21. Και από 1η Δεκεμβρίου ψηφίζουμε κανονικά από το Νο.20 και ένα album κάθε μέρα.
04. Προτείνω οι 20 δίσκοι να είναι το minimum. Δηλαδή να μην ψηφιστούν λιγότεροι. Μόνο οι πρώτοι 20 θα πάρουν πόντους (από 1η Δεκεμβρίου). Από το No.21 και κάτω δεν παίρνουν πόντους (θα αλλοιωθεί το αποτέλεσμα).
05. Τα eps - singles ή ό,τι άλλο- ας ανέβουν ως αγαπημένα ως τις 30 Νοεμβρίου…
06. Όσοι ψηφίσουν λιγότερους από 20 δίσκους, προτείνω να μην συμμετάσχουν στην ψηφοφορία… (αλλοιώνεται το συνολικό αποτέλεσμα του top 20 που βγαίνει με όρους top 20). Δε νομίζω να είναι πολλοί οι music freaks που δεν θα έχουν τουλάχιστον 20 αγαπημένα…
07. Όσοι συμμετάσχουν στην ψηφοφορία καλό είναι να το δηλώσουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, με ένα απλό comment για να ξέρουμε ποιους μετράμε.
08. Φέτος ας μην ψηφίσουμε “χειρότερα”. Η περσινή συγκομιδή δεν ήταν και πολύ ενθαρρυντική.
09. Οι πόντοι που θα πάρει το κάθε album από το No.20 ως το Νο.1 για να βγει η τελική κατάταξη θα ακολουθήσουν την περσινή διαδικασία."
ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕ ΜΙΑ ΓΟΗΤΕΙΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΠΩΣ ΕΤΣΙ Θ' ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ Ο BRUCE SPRINGTEEN AN ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: