Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΠΟΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΩΝ DM

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΠΙΓΚ ΣΤΑΡ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ

ΘΕΤΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ DEPECHE MODE ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ!


Έπειτα από πιέσεις καταναλωτών και μελών της ΕΚΠΟΙΖΩ, η εταιρία ΜΠΙΓΚ ΣΤΑΡ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ ΕΠΕ δέχθηκε να πράξει το αυτονόητο: να προβεί σε μαζική επιστροφή των αντιτίμων των εισιτηρίων για τη συναυλία των DEPECHE MODE που ακυρώθηκε.
Στις 15/06/2009, η ΕΚΠΟΙΖΩ έλαβε επιστολή από την εταιρία, με την οποία ενημερώνει ότι η επιστροφή των χρημάτων, που ξεκίνησε από τις 23/05/2009, συνεχίζεται έως τις 20/06/2009! Έταξε δηλαδή η εταιρία, παντελώς αυθαίρετα και αναιτιολόγητα, προθεσμία λιγότερη του ενός μηνός μέσα στην οποία οι χιλιάδες καταναλωτές που ήδη ταλαιπωρήθηκαν από τη ματαίωση της συναυλίας, θα πρέπει να μεταβούν στα TICKET HOUSE Αθήνας και Θεσσαλονίκης για την επιστροφή του αντιτίμου.
Η προθεσμία αυτή από κανέναν νόμο δεν προβλέπεται, είναι αυθαίρετη και καταχρηστική και δε δίνει σε καμία περίπτωση λύση στο πρόβλημα που είναι ευθύνη της εταιρίας και μόνο να το λύσει. Είναι προφανές ότι καταναλωτές από την επαρχία ή καταναλωτές που δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα ενδεχομένως να μην προλάβουν να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους. Οι καταναλωτές έχουν σε κάθε περίπτωση αξίωση επιστροφής του αντιτίμου και πέραν της ημερομηνίας αυτής.

Η ΕΚΠΟΙΖΩ καλεί:

· Τους καταναλωτές που δεν θα προλάβουν να απευθυνθούν στην εταιρία εντός της ως άνω προθεσμίας, να μη διστάσουν σε καμία περίπτωση να διαμαρτυρηθούν και να διεκδικήσουν την αξίωσή τους
· Τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή να παρέμβει προς την εταιρία προκειμένου να αρθεί η συγκεκριμένη προθεσμία και να επιβάλει κυρώσεις στην εταιρία σε περίπτωση που δε συμμορφωθεί.
Για περισσότερες πληροφορίες:
τηλεφωνικό κέντρο: 210 330.44.44
e-mail: info@ekpizo.gr, Ιστοσελίδα: www.ekpizo.gr


Αθήνα 17 Ιουνίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: