Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

REWORKS FESTIVAL

To Reworks είναι το πρώτο ολοκληρωμένο φεστιβάλ μουσικής και σύγχρονης τέχνης της Θεσσαλονίκης, το οποίο κατάφερε μέσα στα πρώτα 2 χρόνια διεξαγωγής του να γίνει θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.
Πρόκειται για ένα project-πλατφόρμα προβολής νέων ιδεών, μουσικών ρευμάτων και ταλαντούχων καλλιτεχνών της εγχώριας και διεθνούς μουσικής και εικαστικής σκηνής, τα οποία αναδείχθηκαν και προβλήθηκαν στο κοινό της πόλης. Η επιτυχία αλλά και η αυξημένη συμμετοχή του κοινού, αναδιαμορφώνουν τα δεδομένα του φετινού φεστιβάλ. Έχοντας ως στόχο την προβολή της άρρηκτης σχέσης μεταξύ μουσικής και κινούμενης εικόνας, μέσα από την παρουσίαση -για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό- νέων μουσικών και εικαστικών τάσεων, το Reworks προσκαλεί 60 καλλιτέχνες, πολλοί εκ των οποίων θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προβάλλοντας παράλληλα το έργο Ελλήνων δημιουργών, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ειδικά διαμορφωμένα projects αποκλειστικά για το Reworks ‘07.
Με τη συμμετοχή 120 αναγνωρισμένων καλλιτεχνών στα πρώτα 2 χρόνια διεξαγωγής του, το Reworks φιλοξενεί και φέτος καλλιτέχνες παγκόσμιας εμβέλειας, από χώρες όπως η Γαλλία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η M. Bρετανία, Νορβηγία κ.ά. Μουσικές σκηνές, showcases, live εμφανίσεις, εκθέσεις τέχνης, χορογραφίες, εξωτερικές κατασκευές, αγορά, προβολές ταινιών μικρού μήκους, video art, visual art και άλλα happenings συνθέτουν το μουσικό και εικαστικό μωσαϊκό για την φετινή χρονιά.
Περισσότερες πληροφορίες: http://www.reworks.gr/
Είσοδος: Διήμερο 45€, 1η ημέρα 25€, 2η ημέρα 30€

Δεν υπάρχουν σχόλια: