Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2007

ZODIAC

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ, ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΕΣ, Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΚΑΣΤ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ, ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ".
ΤΙ ΠΗΓΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΡΑΒΑ;
ΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΦΗΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ "ΓΕΥΣΗ" Η ΤΑΙΝΙΑ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ "ΞΙΝΙΛΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ. ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ, ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΝ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ, ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ: ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕ, ΣΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΡΥΘΜΟ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΟ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΥΚΛΟΥΣ Η ΤΑΙΝΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, "ΖΩΔΙΑΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ", ΟΠΩΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΕΥΣΤΟΧΑ ΚΑΠΟΙΟΣ...
ΚΡΙΜΑ...

4 σχόλια:

serresblog είπε...

Πρώτη προβολή πήγες,ε?!!εγώ λέω να πάω σήμερα..περίμενα πώς και πώς την ταινία..καλά που διάβασα την κριτική σου για να μην περιμένω πολλά..υπάρχουν περισσότερες ελπίδες να μου αρέσει..αν περιμένω λίγα..
θα σου πω..

Bolek είπε...

ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ. ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ, ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ...

serresblog είπε...

Δεν μου φάνηκε τόσο αργό και βαρετό..αλλά δεν μου έκανε και κάποια φοβερή εντύπωση ..για Fincher.Δυστυχώς έκανα το λάθος να πάω Σάββατο, μαζί με όλα τα 15χρονα..και δεν μπόρεσα να συγκεντρωθώ ιδιαίτερα στην ταινία...πολύ ξενέρωμα γενικώς.
by the way i'm 28!u?

Bolek είπε...

30!