Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

PJ Harvey live in Athens Badminton


ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ, ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΡΟΦΑ, ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ, ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ, ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ BADMINTON...

5 σχόλια:

dunno είπε...

η καλύτερη ίσως συναυλία της ζωής μου.αγαπημένη μου στιγμή όταν μου έπαιξε την παραγγελια του dancer.αυτό το βράδυ δεν ξεχνιέται με τίποτα.

το βιντεάκι ποτ-πουρί που πόσταρες, είναι όλα τα λεφτά. έχεις όλη την συναλία?παίζει να έρθει κανα βιντεάκι κι απτα μέρη μας, γιατί εγώ μόνο αποσπασματικά πήρα λήψεις και μόνο το dancer ολόκληρο

Bolek είπε...

ΕΣΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΟ DANCER? ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ YOUTUBE, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ.

dunno είπε...

είναι το τραγούδι με το οποίο ξεκίνησα να ακούω pj και μια βδομάδα τώρα είχα πρήξει όλους, "τι ωραία που θα την δω αλλά τι κρίμα που το dancer δεν παιζει να το παίξει μιας και είχα δει το setlist που έπαιζε φέτος"

καταλαβαίνεις πως αισθάνθηκα όταν ζήτησε προτάσεις και φυσικά όταν εν τέλει έπαιξε το dancer μετα από τόσα χρόνια (ξελαρυγγιάστηκα να φωνάζω- το mp3 που είχα περασμένο στο λαιμό μου και ηχογραφούσα μπούκωσε τελείως εκείνη τη στιγμή).νομίζω είχε από το 2004 να το συμπεριλάβει σε κάποιο σετλιστ.

έχω κι εγώ μερικά βιντεάκια αλλά το youtube μου έκανε νούμερα κι ανέβασα το dancer στο facebook και μάλλον εκεί θα ανεβάσω και τα άλλα.


και είπαμε, σε ένα χρόνο έχουμε κλείσει ραντεβού για φιλοσόφικες συζητήσεις και τεστ ελληνικών, έτσι δεν είναι; μην ξεχνιόμαστε :)

Unknown είπε...

ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ!

Bolek είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...