Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2008

'CITY CAMPERS' ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008
ΤΟ BAR 'OTRO' KAI Ο 'ΡΟΔΟΝ' FM 95.00 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ LIVE ΤΟΥΣ 'MONSIEUR MINIMAL' - 'THELMA BLANKENSHIP' KAI ΤΟΥΣ DJS 'FLYING LILIS BROTHERS' .
Tην Πέμπτη 20 ΜΑΡΤΊΟΥ, το bar / μουσική σκηνή 'Otro' και το ραδιόφωνο του 'ΡΟΔΟΝ Fm' παρουσιάζουν ζωντανά στην μουσική σκηνή του πρώτου, μερικά απο τα πλέον χαρακτηριστικά ονόματα της επιτυχημένης εναλλακτικής συλλογής 'City Campers', που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2007 αλλά θεωρείται ήδη μια απο τις σημαντικότερες εγχώριες μουσικές συλλογές για την ανεξάρτητη μουσική σκηνή της χώρας.
Ο 'Monsieur Minimal' απο την Θεσσαλονίκη, έχοντας εξασφαλίσει τακτικό airplay σε όλα σχεδόν τα εναλλακτικά ραδιόφωνα της χώρας, θεωρείται το σήμα κατετεθέν της συλλογής και απο πολλούς έγκυρους μουσικογράφους, ένα απο τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα της χώρας. Ο μοναδικός τρόπος που συνδιάζει τις pop μελωδίες με την σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική είναι ίσως ο λόγος που έχει κερδίσει την εύνοια σημαντικών ονομάτων της ελληνικής μουσικής όπως η Δήμητρα Γαλάνη, οι MIKRO κ.α. Στις ξεσηκωτικές live εμφανίσεις του, το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει υλικό απο το πολυαναμενόμενο παρθενικό album του καθώς επίσης και όλα τα κομμάτια του που περιλαμβάνονται στην συλλογή CITY CAMPERS και πρόσφατα έχουν 'ντύσει' μουσικά τηλεοπτικές παραγωγές όπως το 'ΣΕ ΕΙΔΑ' του ALPHA.
Oι 'Τhelma Blankenship' είναι ίσως το μοναδικό όνομα της συλλογής που παρά το γεγονός ότι έχει συζητηθεί τόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να εμφανιστεί ζωντανά τόσο στις σκηνές της πρωτεύουσας όσο και της συμπρωτεύουσας απο όπου το διδύμο κατάγεται. Η παρθενική τους live εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί την εν λόγω βραδία στο πλευρό του Monsieur Minimal και αναμένεται το άκρως ραδιοφωνικό hit τους 'Dirty Feet' να κερδίσει όλους όσους έχουν σαν μουσικό σημείο αναφοράς τα ηλεκτρικά 80's και τους New Order της πρώτης περιόδου.
Τέλος, εκεί που ο περισσότερος κόσμος συνήθως θεωρεί ότι οι live βραδιές οδεύουν προς το τέλος τους όταν οι καλιτέχνες σταματήσουν να παίζουν και μπαίνουν οι πρώτες μουσικές απο τους djs, oι 'Flying Lilis Brothers' (μουσικοί επιμελητές και παραγωγοί της συλλογής City Campers) απο την Αθήνα, όχι μόνο έχουν διαφορετική άποψη αλλά και ένα μοναδικό τρόπο να την αποδυκνείουν. Τα αδέρφια Πάνος και Δημήτρης Λιλής έχουν γίνει πλέον συνώνυμο της λέξης 'PARTY' και χρειάστηκαν μόλις 3 μήνες κοινής δράσης για να μετατραπούν στο πιο πολυσυζητημένο dj δίδυμο της χώρας με το ξεκάθαρο -μα δυστυχώς ασυνήθιστο στους λοιπούς djs!- ενδιαφέρον τους για τον συνδυασμό και την μίξη πολύ διαφορετικών μουσικών στυλ (80's pop / brit rock/ electro/ techno / hip hop / electronica / 60's / 70's / rave 90's) να τους οδηγεί στο να υποστηρίζουν την εμφάνιση των Βέλγων superstars '2 Μany Djs' στο Fuzz club της Αθήνας και να μετατρέπουν τα City Campers πάρτυ τους σε Αθήνα και Θεσ/νίκη σε talk of the town. Το πρόσφατο dj mix τους κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο των εγχώριων ΜΜΕ όσο και κάποιων Αμερικάνικών μουσικών websites και το ιδιαίτερο ηχητικό τους μανιφέστο έχει καταφέρει να ξεσηκώσει απο το ιδιαίτερο κοινό των celebrities σε εβδομάδα μόδας μέχρι τους θαμώνες μαζικών clubs της επαρχίας.Κάπως έτσι, αυτό που στους περισσότερους djs φαίνεται δύσκολο (όπως το να κρατήσουν τον κόσμο μετά απο ένα live στο μαγαζί) για τους 'Flying Lilis Brothers' είναι απλά ένα ακόμη party με μοναδικό στόχο να χορέψουν ακόμα και τους πιο δύσκολους απο εσάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: