Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2008

Marianne Faithfull


Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008 - Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Songs of Innocence and Experience tour

Βroken English, Sister Morphin, Come and Stay with me …Crazy Love.

Στον υπέροχο χώρο του Θεάτρου Παλλάς στην Αθήνα , την Πέμπτη 13 Μαρτίου και στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης στις 14 Μαρτίου η Marianne Faithfullθα μας μαγέψει με τις μελαγχολικές σκοτεινές ιστορίες της ...

Η «μούσα» των Rolling Stones, του Bob Dylan, του Tom Waits,της P.J. Harvey, του Nick Cave και τόσων άλλων, έχει συγκινήσει, επηρεάσει και εμπνεύσει με την ιδιαίτερη φωνή και περσόνα της δεκάδες καλλιτέχνες. Με συνεπή και συνεχή παρουσία στην μουσική, στη δισκογραφία, στην λογοτεχνία, στον κινηματογράφο και στο θεατρικό σανίδι, η Marianne Faithfull είναι μια από τις κορυφαίες καλλιτέχνιδες την παρουσία της οποίας απολαμβάνουμε έως και σήμερα.

Στην παράσταση αυτή, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για θεατρικούς χώρους, την Marianne Faithfull θα συνοδεύσουν επί σκηνής οι : Barry Reynolds(κιθάρα, μπάσο και αρμόνικα), Joe Cang (κρουστά και μπάσο) και ο Daniel Mintseris (πιάνο, εκκλησιαστικό όργανο και πλήκτρα).

Η ερμηνεύτρια και οι μουσικοί που την πλαισιώνουν, θα προσεγγίσουν με έναν ολοκαίνουργιο και μοναδικό τρόπο το ρεπερτόριο της καλλιτέχνιδας, με μια οικεία αίσθηση και «δεμένο» ήχο, εστιάζοντας στο συναίσθημα και στην δυναμική ισχύ της φωνής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: